En massa babbel

Hellu :D
Nu har jag precis fikat lite, hihi. Mamma och Alva kom hem och hade köpt jättegoda muffins! Det var typ choklad och kola i dom, mums!

Men i alla fall, har gjort klart "Lillofixs" design nu :D Så jag hoppas att hon blir nöjd. Känner att jag har pratat mycket om designer den senaste tiden men jag håller ju på så mycket med det, så därför har jag inte haft annat att skriva, haha.
Massa löv har det också blivit på bloggen men eftersom det är höst är det det ända som ligger på marken och det som ligger på marken fotar jag ;) Okaaj, kanske inte riktigt men jajjaa!
Ikväll blir det tacos och mys med familjen tror jag, kanske "hör av mig" lite senare ikväll.
Pussar till er♥

Kommentarer
Postat av: lillofix

När kan jag få den?

2010-10-22 @ 18:01:54
URL: http://lillofix.blogg.se/
Postat av: Tant Kim | Design

hej, ja jag använde mig utav bilder,

har en bild på wrappern som ser ut såhär: http://tantkim.blogg.se/minadesigner/images/2010/wrapper_97131701.png

och i menyn har jag använt mig av en bild som ser ut såhär: http://tantkim.blogg.se/minadesigner/images/2010/menuback_97441671.jpg sen har jag delat upp i olika menyer. och haft bakgrundsbilden längst ner på varje typ. sen för den övre och understa menyn hade jag två andra bilder med en övre och en undre rundning bara.

Du får titta på bilderna men du får inte använda dig utav dem. Du kan bara titta och förstå vad jag gjort för något. Hoppas du förstår.

2010-10-22 @ 18:54:18
URL: http://tantkim.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


RSS 2.0