The last words - novalas.se

Ja, nu skriver jag mina sista ord här på denna bloggen och hoppar istället över till den nya som ni hittar här! Det är alltså samma adress men nu fungerar det bara att skriva in novalas.se i er webbläsare ;) Hoppas ni följer med mig!♥



Godmorgon

Åh, superseriösa bilder säger jag bara!

Idag vaknade jag ganska tidigt och fortfarande med halsont och huvudvärk. Börjar känna mig lite bättre men det antagligen bara för stunden.
Annars så ska jag ju öppna den nya bloggen idag! Den kommer öppnas 14.00 så jag ska pilla lite med det sista nu tänkte jag ;) Tills dess får ni ha det super, kram!♥



Jordgubbar med mjölk

Jordgubbar och mjölk samt lite mackor fick stå för kvällsmaten här hemma, riktigt mumsigt!
Idag har jag mest vilat och tagit det lungt, mår en aning bättre än imorse i alla fall ;) Dock är huvudet och halsen inte helt på topp ännu. Men med mycket sömn inatt och lite alvedon hoppas jag att allt blir bra!

Förresten så var mamma iväg och växlade dollar innan idag (bland annat mina pengar hihi) så nu har jag massa massa dollar! Borde skaffa större plånbok...okej kanske inte haha, vi hörs!



Smygtitt på den nya bloggen

För att göra er lite nyfikna på den nya bloggen som öppnas imorgon så slängde jag ihop en sådan här bild med lite olika detaljer från bloggen! Jag återkommer mer om vilken tid bloggen kommer öppnas imorgon. Så glöm inte att kika in då!♥



Sen frukost

När jag vaknade imorse hade jag väldigt ont i halsen, så jag gick upp, gjorde en kopp te och tog fram frukost. Så nu känns det mycket bättre! Jag hoppas bara på att det inte kommer tillbaka, kan ju inte bli sjuk nu med tanke på att vi åker på söndag. Men men, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan börja skriva på min packningslista! Pussar!





Resefotografering


Var och handlade innan idag och fick syn på den här tidningen! Köpte den för att ha på flyget m.m på söndag ;) tänkte att den skulle passa bra för det stod om resefotografering i hihi.

För övrigt har denna dagen inte bjudit på så mycket. Har mest varit hemma, försökt fota vattenbilder som blev suddiga (hade fått ett önskemål om det så jag ska fortsätta någon annan dag!) och pillat lite med den nya bloggen. Men ni får ha en fin kväll, pussar!



Svar på kommentar




SVAR: Det kanske händer någon gång ibland ;)

P.S Jag vet att jag har sagt det innan men jag säger det igen, om ni vill ha ett svar på er kommentar skriv då med din mail adress eller din bloggs/hemsidas adress så slipper jag svara i ett inlägg! :)



Pyttipanna

Till lunch blev det pyttipanna tillsammans med Molly ;) Hon följde med mig till frisören imorse då jag klippte mig. Blev bara topparna och lite i luggen så jag tror inte det blir någon "före och efter bild" tyvärr. Annars så har jag pillat lite med den nya bloggen som jag tror kommer öppnas på fredag! 

Ha det superbra så hörs vi snart hoppas jag, kram kram!♥



Jag tror jag har bestämt mig

Jag har funderat ett tag och tror att jag har bestämt mig nu. Det ska bli en riktig renovering här i bloggen! Jag ska rensa allt och börja om från början. Jag ska alltså byta blogg fast "ta med mig" min domän - novalas.se. Alltså behöver ni inte ändra på något. Kommer självklart att ha kvar denna bloggen med alla gamla inlägg o.s.v!


Vad tycker ni om detta? I så fall sker det innan söndag då jag åker till USA. Kanske lördag...återkommer med mer exakt information!



En dag vid sjön

Lite bilder från idag då jag och några från klassen badade som sagt ;) När man hade varit i vattnet ett tag var det riktigt skönt faktiskt! Är med Molly nu i alla fall, vi gjorde precis baguetter som inte blev liiite brända...hm. Haha aja, vi hörs väl lite senare hoppas jag, kram sålänge!♥



Inseros

Nu drar jag mig till centrum för att möta upp Molly och några från klassen. Vi ska in till Inseros och bada ;) Hoppas bara på att vädret håller i sig! Tar med kameran i alla fall så jag hoppas på lite bilder, pussar!



Inga bilder

Några bilder jag fotade för några dagar sedan. Har inga bilder från idag vilket är synd! Dagen har i alla fall tillbringats med Molly och Sabbi, kul! :) Har inte alls mycket att berätta egentligen så vi hörs väl imorgon hoppas jag, kram!♥

P.S Glöm inte rabattkoden på Hoof Store! Ni hittar inlägget här.



Svar på kommentar - Nytt objektiv




SVAR: För det första har jag inte råd med att köpa ett objektiv just nu. Ska till USA på söndag och då vill jag gärna ha lite pengar att handla för där ;) För det andra kan jag göra så att jag får mer fokus på bilden med mitt kitobjektiv och det hade jag gjort ifall jag hade velat det och tyckt att det passade på bilden! 

En sak till, om ni inte har en blogg/hemsida och vill kommentera så får ni gärna skriva med mejladress i kommentaren så jag slipper svara i ett inlägg hela tiden ;) Kram!♥



Rabattkod - Hoof Store


Bilder är från Hoof Store (jag satte ihop dem) som har otroligt snygga smycken till ett bra pris! Örhängena här ovan är några jag funderar på att köpa. Mina favoriter är nog elefanterna högst upp, supersöta! Men nu, till det bästa av allt! De har gett mig en rabattkod som jag får dela ut till er! Så här funkar det:

- När ni ska betala skriver ni in novalas i en liten ruta där det står "eventuell rabattkod". Detta kommer ge er 15 % rabbat på hela beställningen!
- Koden gäller fram till den 19/6 klockan 23.59.

Så, nu är det bara att shoppa på! ;)



Städar och fixar...



Nu har jag städat, lagt fram kläder och fixat lite andra små grejer inför ikväll då vi ska ha gäster! Två rikgtigt goa familjer kommer hit ;)

Under dagen ska jag bland annat försöka fixa ihop en video till er som antagligen kommer ligga uppe på bloggen idag, det är vad jag hoppas på i alla fall! Så kika in lite senare, pussar!



Vitt och jeans

Blus: Vero Moda  |  Jeans shorts: Hotline  |  Skor: Converse



Friday today - Nothing done

Hej på er! Fredag idag och jag inte gjort något vettigt...fick på mig kläder för en stund sedan *wihoo!* eller nåt? Haha, det låter som jag är världens lataste människa! Men men, nu ska jag möta upp Sabbi så får vi se vad vi hittar på ;) Hörs senare!♥



Torsdag

Godkväll på er! Sitter här med pyjamas och en bra bok i handen, snart väntar sängen! Hoppas ni har haft en bra dag, jag själv har jag varit med Molly och vi har åkt runt lite här och var och fixat massa grejer. Det slutade med en goood kvällsmat på IKEA och mycket skratt ;)
Men ni får ha en bra kväll så ber jag om ursäkt för ett litet rörigt inlägg, kram!



Tacos

Har precis ätit tacos som fick stå för middagen/kvällsmaten hemma hos oss, riktigt gott! Så vad jag ska hitta på nu är det ingen som vet, jag själv har ingen aning. Hur ska ni spendera denna onsdagskväll? Här skiner solen mycket fortfarande så jag kanske springer ut och fotar lite ;) Ni får i alla falll ha en superbra kväll! Vi hörs!



Skatebord

Det var länge sedan jag hade skateborden framme nu så jag kände att det var dags ;) Tog en sväng ute på gatan och upptäckte att det faktiskt är riktigt kul att åka! Något som inte får glömmas bort i sommar kan jag lugnt säga, haha! Men nu ska jag dra ut en sväng med syster, pussar!



Outfit for today

Klänning: JC  |  Kofta: H&M  |  Leggings: Mollys  |  Skor: Converse



Som alla andra skriver - Sommarlov!

Ah, äntligen! Man kan bara glömma skolböckerna och njuta av dessa 10 veckor vi har framför oss. Skönt! Till er som inte slutat skolan än: Kämpa på nu den sista biten av terminen, snart är det lov för er med!

Bara en liten update, hörs!



Svar på kommentar - Objektiv




SVAR: Tusen tack, vad glad jag blir! :) Jag har ett objektiv till min kamera (annars skulle det inte funkat att fota med den) men det är bara det vanliga man får till kameran när man köper den. Objektivet heter Canon EFS 18-55mm.



Bild: http://www.photocrati.com/ / Google



Today

Idag efter skolan stack jag och några kompisar hem till mig för jag skulle baka inför imorgon (skolavslutningen). När vi hade gjort det cyklade vi iväg till några andra i deras klass och var med dem. Vi badade i en sjö där det var 21 grader, riktigt skönt! Härlig dag med andra ord!

- Liten snabb uppdatering om dagen. Ni får ha det så bra, kram och godnatt♥



Pics in the street, Sabbi - Del 2

Fotograf: Jag  |  Kamera: Canon Eos 1000D  |  Modell: Sabbi



6 Juni - Sveriges Nationaldag

Ja, idag är det ju Sveriges Nationaldag vilket vi faktiskt inte firar speciellt mycket. Brukar ni fira Nationaldagen på något speciellt sätt?

Idag har jag varit ute i den underbara värmen, badat och städat garderoben! Är superglad att min garderob inte ser ut som "hej kom och hjälp mig" längre haha! Det var också riktigt skönt att bada och svalka sig i vattnet. Så nu ska jag nog börja fixa lite inför imorgon då vi har klassens dag, ska bada med klassen :) Ha det gott!♥



Årets första dopp...


...Blev idag! Bjuder på fyra bilder från dagen då jag även träffade Sabbi (bilden ovan) ;)

Just nu är jag hemma hos Sabbi och ska sova här inatt så det blir ingen mer bloggning ikväll. Men jag hör av mig imorgon, pussar!




Fantastic light


Fotograf: Sabbi  |  Kamera: Canon Eos 1000D  |  Modell: Jag

Älskar, verkligen älskar ljuset i bilderna! De är från i fredags då jag och Sabbi fotade otrloligt mycket!♥



Hastiga bilder

Inte superlyckade bilder, men jag tog dem hastigt när vi var på en lång promenad igår ;) Jag gillar nog bild nummer 2 mest för där händer det lite mer än i första. Vilken bild gillar ni mest? 1 eller 2?♥



Godmorgon!

Godmorgon! Lite seg morgon för mig idag med ;) Men det är så himla skönt att kunna sova länge på morgnarna!
Aja, idag har jag inte så mycket planerat faktiskt. Farmor och farfar är här så det blir väl att hitta på något med dem. Annars får jag se om jag hinner med att fixa en annan sak som ni inte får veta än, lalalalalala! Men ni får ha det bäst pussgurkor så hörs vi!♥



Pics in the street, Sabbi - Del 1

Fotograf: Jag  |  Kamera: Canon Eos 1000D  |  Modell: Sabbi



Jordgubbstårta

Superhärlig varm sommardag med farmors jordgubbstårta...that's the real summer! ;) Kan det bli bättre?



10 sanningar om mig

- Gillar inte att ha strumpor på mig inomhus
- Kramar alltid om min kudde när jag sover...?
- Gillar absolut inte ost!
- Säger ordet "Fail" lite fööör ofta
- Får jättelätt beslutsångest
- Måste ha täcke (eller liknande) när jag sover
- Har ett beroende av att tvätta händerna ibland
- Har superdåligt självförtroende tyvärr
- Älskar lukten av tvättmedel!
- Måste verkligen ha något för fönsterna när jag ska sova (persienner, gardin, rullgardin o.s.v)




Skulle det vara kul med fler sanningar om mig? ;)



Black, white and brown - 4 Juni

Tröja: JC  |  Jeans shorts: Hotline  |  Skärp: H&M (hör till ett par andra shorts)  |  Hatt: Min brorsas  |  Skor: Din Sko



Rollo, rollo och mer rollo


Har gått runt och mumsat på Rollos hela kvällen typ...nästan i alla fall ;) Big Love To Rollos♥

Annars har jag varit med Sabbi och vi har nästan bara fotat. Det har varit så fint fotoväder idag! Det dyker antagligen upp många bilder i helgen! Men ni får ha en fin kväll nu allihopa!



P.S. Fick en fråga om vad jag gjorde hos läkaren. För ungefär två månader sedan hade jag öroninflammation och därför skulle vi bara kolla så att allt var bra igen plus att jag skulle kolla min fot också.



Linne och Jeans shorts

Linne: Gina tricot  |  Jeans shorts: H&M



(Helt oredigerade bilder tagna av Sabbi. Även fast jag inte redigerar mina bilder så mycket ska jag försöka att inte redigera alls, det blir roligare då ;) ifall jag gör det skriver vad jag har gjort)



Next up: The doctor

Så otroligt härligt väder det är ute!

Jag ska snart sticka iväg till läkaren, måste bara få i mig lite mat först. Vi hörs väl när jag har kommit hem, pussar!



Video från idag



Här kommer en video från fotograferingen med Jonna och Molly idag ;) (Bilderna i videon är oredigerade)
Kanske kommer upp mer bilder i helgen!♥



Outfit - Torsdag

Baslinne: JC  |  Tröja: Gina Tricot  |  Jeans: Gina Tricot



Just fly away...♥




Kungsmässan

Ah, typiska egobilder...Men men, så får det vara nu!
Snart sticker jag ner till stationen och möter upp some friends ;) Vi ska in till Kungsmässan en snabb sväng. Jag ska dock inte köpa någonting nu, sparar till USA hehe. Så länge får ni ha en fin dag, pussar!



It's out of focus





Svar på kommentar - årskurs 7



SVAR: Ja det gör jag ;) Men om exakt en vecka är det sommarlov och då är det 8:an som väntar!♥



Onsdag - Friluftsdag

Godmorgon! Nyvaken och trött tjej på bild! Har precis kommit upp ur sängen och ska snart dra på mig träningskläder för att senare åka iväg till vår friluftsdag och vara med på det jag kan så länge min fot inte säger emot! Blir väl antagligen "kast med liten boll" och "stöta kula" ;) Ska ju också hinna med att äta frukost innan tåget går så vi hörs! Pussar!



RSS 2.0