Tips: Tre gratis redigeringsprogram

Jag tänkte just nu tipsa om tre redigeringsprogram som är helt gratis och fungerar riktigt bra ifall man inte har råd eller inte vill lägga pengar på ett photoshop! Har nämligen fått denna frågan ett antal gånger nu så här kommer ett inlägg om det istället ;)



Picasa 3


Picasa 3 (finns nog 4 också men jag har inte testat det) är inte riktigt ett redigeringsprogram där du redigerar bilder utan mer ett program där du kan göra collage m.m. Alltså riktigt bra till er som är ute efter ett program att göra sin bloggdesign i, t.ex. sin header! Jag använde det ett bra tag innan jag fick photosop och tycker det fungerar riktigt bra.
Sammanfattning: Ett program för dig som vill göra collage till din bloggdesign t.ex. som header. Går att redigera sina bilder lite smått men är mer anpassat för collage som sagt. Finns att ladda ner gratis här!




Photoscape


Photoscape är ett program där du kan redigera dina bilder och även lägga på olika effekter m.m. Det finns också bildmallar som du kan använda ifall du vill sätta ihop bilder fast lite mer stilrent än ett collage. Det fungerar bra till outfitbilder ;)
Sammanfattning: Ett program som är mer anpassat till redigering av bilder än vad picasa 3 är. Finns att ladda ner gratis här!



Pixlr.com


Detta är en hemsida som liknar photosop riktigt mycket! Jag tycker den är riktigt bra faktiskt och du behöver inte vara medlem eller något sånt ;) Hemsidan har ungefär samma funktioner som photosop fast inte lika utvecklat. Värt att testa tycker jag, det tar ju ingen plats på din dator heller!
Sammanfattning: En hemsida som liknar photosop men dock inte lika utvecklat...riktigt bra redigerings hemsida och du hittar den här!

Kommentarer
Postat av: sabbi

det funkade inte att öka på wrapper?:S:P

2011-04-28 @ 19:29:48
URL: http://subbsabb.blogg.se/
Postat av: sabbi

det funkade inte att öka på wrapper?:S:P

2011-04-28 @ 19:29:52
URL: http://subbsabb.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Fin design, gillar bilderna av gräset i menyn! :D

2011-04-28 @ 21:31:44
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/
Postat av: Semonies

När du skriver "du" tror alla att du bara har en viss läsare, skittråkigt.

2011-04-30 @ 00:41:47
URL: http://semonie.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


RSS 2.0