Bloggdesign - Lägg in en bild i kommentarsfältet

Det var en tjej som undrade hur man gör för att lägga in en bild i kommentarsfältet, så som jag har det där det står lite olika punkter man ska tänka på innan man kommenterar. Så det tänkte jag visa nu!


Det är denna bilden jag menar ;)


1. Börja med att göra en bild du vill ha och ladda upp den på bloggen. Storleken beror på hur stor din content är vilket du bara kan gå in och kolla i stilmallen innan du laddar upp bilden. Kopiera sedan bildadressen.

2. Gå nu in i dina kodmallar och bläddra i rullgardinsmenyn till inläggssidan. Leta sedan upp följande (se bild)

Det gråa är koden du ska klistra in senare...


Det ser olika ut i nästan alla kodmallar, men om ni trycker på Ctrl + F så kommer det upp en sökruta, skriv i <input type och tryck enter. Då kommer du hit (som på bilden) och precis efter hela koden som börjar med <input type och slutar med > (det är olika för nästan alla så därför kan jag inte skriva exakt) klistrar du in denna koden:

<img src="BILDADRESSEN HÄR">

Sedan sparar du och ser om det ser bra ut. Pröva dig fram helt enkelt! Då lär du dig mer :D Du kan även ta hjälp av inlägger "HTML grundkoder". Har du några frågor? Var inte rädd för att ställa dem!


LYCKA TILL♥

Kommentarer
Postat av: flickaneemeliie

hur gör man om man vill att det ska stå:

Kommentarer(antalet)Kommentera här!



På ''kommentarer(antalet'' så ska det inte vara någon länk. Utan länken till kommentarssidan ska vara på ''Kommentera här!''. Hur gör man för att det ska bli så? svara gärna i ett inlägg

2011-02-09 @ 00:26:18
URL: http://flickaneemeliie.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


RSS 2.0